Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

8,3 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,7
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
8,7
Faciliteiten
7,9
Personeel
8,5
Waar voor uw geld
8,4
Beoordelingen
    nl
    7,5
    25 oktober 2017
    Een prettig verblijf voor een paar dagen. Vlakbij bushalte naar Venetië.
    Het ontbijt viel tegen. Bestond uit 1 koffie 1 sinaasappelsap en 1 croissant.
    De kamers waren prima, schoon. Aardige bediening in het restaurant.
    Leen M.
    nl
    7,1
    13 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Beesd
    nl
    7,5
    7 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Johanna
    nl
    9,2
    1 oktober 2017
    Perfecte uitvalbasis om Venetië te verkennen.
    jammer dat er geen waterkoker aanwezig was in de accommodatie
    Zeer vriendelijk personeel, hele goede prijs/kwaliteit verhouding, heel goed eten, prima afstand tot de stad en luchthaven.
    nl
    2,9
    30 september 2017
    Drama
    Alles
    Angelique
    de
    6,7
    29 september 2017
    Geschikt voor een nachtje, ideale ligging voor Venetië
    Niet geschikt voor een langer verblijf, niets aanwezig in de keuken, geen glazen bestek enz. Dit kan beter.
    Venetië is makkelijk bereikbaar met de bus, kleine maar fijne accommodatie met eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een nacht
    nl
    7,5
    23 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Maria
    be
    9,6
    23 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Viviane
    be
    6,2
    22 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rutger
    nl
    7,9
    19 september 2017
    Toplocatie, prima camping
    Het personeel was wisselend in vriendelijkheid. Bij het ontbijt vroegen we of de barman Engels sprak, waarop hij een norse 'no'' bromde. Dat is zo dicht bij Venetië natuurlijk geen optie :p
    Locatie, de bus vertrekt op twee minuten lopen naar het centrum van Venetië.
    Shana
    be
    7,9
    9 september 2017
    Zeer goed alles in orde prima prijs kwaliteit
    De hoofdkussens
    Anneke
    nl
    10
    5 september 2017
    Prima locatie om Venetie te bezoeken. Heerlijk rustig na een dag in drukke stad.
    Ontbijt, had graag iets hartigs gegeten ipv zoetigheid. Een eitje en wat spek, fruit.
    Annita de Jong
    nl
    10
    27 augustus 2017
    Super locatie voor Venetië
    Schoon en goede bedden fijne douche een prettig verblijf voor 2 nachten
    Jacoba
    nl
    8,8
    25 augustus 2017
    Heerlijk onderkomen op prachtige en ideale locatie
    Bij receptie indruk dat personeel(v) baalde van niet goed taal beheersen
    Prachtige locatie met perfecte busverbinding naar Venetië
    Mandy
    nl
    7,9
    23 augustus 2017
    Prima uitvalsbasis voor Venetië
    Zwembad alleen binnen en tegen betaling. Personeel kan aardiger.
    De locatie is goed
    Kurt
    be
    8,8
    6 augustus 2017
    Voor het zwembad moet je extra betalen, was zeker niet duidelijk op de site. Het is eigenlijk meer een welness bad, dan een zwembad.
    Het is klein, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Overdekt terras. Het ligt dichtbij de luchthaven, maar daar heb je geen geluidshinder van. Het eten is er heel lekker. Het personeel is heel vriendelijk.
    Laura
    nl
    8,3
    5 augustus 2017
    Lekker uitgerust!
    Er is een heel klein binnenzwembad met mini ligweide. Ons buitenlicht van de veranda deed t niet en we moesten toen meerdere dagen vragen of het gemaakt kon worden. Uiteindelijk wel gefixt.
    Bungalows zijn klein maar fijn met een veranda, zodat je lekker buiten kan zitten 's avonds. De afstand naar Venetië is ideaal, met 10minuten met ov sta je in de stad. Lidl zit op 800m afstand van de camping, net als de campingwinkel Linea 80. Prijs/kwaliteit is top!
    Floris
    nl
    7,5
    1 augustus 2017
    Prima camping dicht bij Venetië
    Zwembad kost 2,50 per keer. Tegen betaling (5eu/nacht) kun je airconditioning gebruiken, zeer aan te raden vanwege de hoge temperaturen, maar toch weer extra kosten.
    Vanaf de camping een goede route naar venetië, in 10 minuten sta je er. Lidl in de buurt. Fasciliteiten op de camping waren goed, niet bijzonder. Het restaurant verkocht goed eten voor een prima prijs. Chalet zag er goed uit met ruim terras.
    Fred
    nl
    8,3
    30 juli 2017
    Op z'n Nederlands op t randje van Venetië
    Nvt
    Prijs kwaliteit en eigen sanitair op camping. Uitvalsbasis voor Venetië
    Carmen Van der Meer
    nl
    8,8
    28 juli 2017
    Heerlijk verblijf. Prima locatie. Ik zou er nog een keer heen gaan.
    Dat alle dode muggen nog aan de muren en het plafond zaten
    Dat je binnen 10 min in Venetië zelf bent
Beoordelingen worden geladen